Actualitate

Jandarmii au descoperit în stațiuni mărfuri susceptibile a fi contrafăcute și articole pirotehnice

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au desfășurat în weekend-ul care a trecut mai multe acțiuni de depistare a unor produse contrafăcute, acest tip de articole fiind puse în vânzare frecvent în acest moment al anului de către persoane dornice de un profit ilegal pe seama cetățenilor care sunt în vacanță pe litoral.

În urma acestor acțiuni au fost ridicate în vederea confiscării din mai multe locații din stațiunea Olimp, Satul de Vacanță și din municipiul Constanța produse – în principal parfumuri – 83 de bucăți – dar și 30 de accesorii vestimentare care aveau inscripţionate logo-urile unei mărci renumite (comercializarea unor asemenea produse fiind sancţionată de legea 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice). De asemenea, unul dintre comercianți oferea spre vânzare, în afara cadrului legal, 12 cutii cu articole pirotehnice.

Toate articolele respective au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării şi împreună cu actele premergătoare întocmirii dosarului penal au fost predate lucrătorilor de poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Related Articles

Back to top button