Actualitate

Parcul Tăbăcărie, spațiu de relaxare pentru constănțeni

Parcul Tăbăcărie are o semnificație aparte pentru mulți constănțeni. Este parcul nostru emblematic, unde de-a lungul timpului, generații întregi de părinți și-au văzut copiii făcând primii pași, iar la maturitate, au revenit la rândul lor în plimbări cu propriii copii.

Este și un refugiu verde pentru cei cărora Constanța le-a devenit casă, oferindu-le un colț de natură în mijlocul agitației urbane. Cu o diversitate de plante și arbori, multe dintre acestea specifice Dobrogei lacustre, Parcul Tăbăcărie este locul ideal pentru o gură de aer proaspăt în tumultul cotidian.

Cel mai îndrăgit loc de promenadă și de petrecere a timpului liber din municipiu a început de ceva vreme să capete un nou aspect, iar procesul de modernizare este încă în plină desfășurare. În aceste zile, echipele Confort Urban reamenajează aleile cu pavele și montează borduri. După finalizarea lucrărilor de pe traseul cuprins între City Mall și Țara Piticilor, muncitorii se vor muta pe partea dinspre lac și apoi în alte zone, până când reabilitarea va fi completă.

Parcul Tăbăcărie se transformă și devine, pe drept cuvânt, o oază de relaxare în Constanța pe care o îndrăgim. Să ne bucurăm împreună de natura din mijlocul orașului!

Related Articles

Back to top button