Actualitate

Relaxare și distracție, la Ana Hotels Europa în Eforie Nord

Ana Hotels Europa își așteaptă oaspeții cu numeroase facilități și beneficii. Un exemplu în acest sens este Ana Health Spa.

Centrul spa cu apă sărată este o adevărată oază de relaxare, fiind principala destinație românească de wellness din România. Aici terapiile de eliminare a stresului se îmbină cu tratamentele balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare. De asemenea, oaspeții beneficiază de tratamente tradiționale pe bază de apă și nămol din Lacul Techirghiol, precum și de multiple proceduri.

„Fiind în apropierea acestei minuni a naturii cu care ne-a binecuvântat în Dobrogea, în această zonă a litoralului noi folosim în centrul nostru SPA în special resursele naturale furnizate de lacul Techirghiol, nămolul și apa sărată. Deci terapiile noastre principale merg în zona de a folosi aceste resurse, atât în cele 2 piscine, una este interioară, una este exterioară o noutate absolută în România din 2018. Este singura piscină cu apă sărată existentă într-o proximitate a unei locații de 4 stele plus facilitățile aduse de nămol rece care se face în mod normal la malul lacului Techirghiol într-o locație cu standard pentru că acolo oferim și nămol, se poate face și masaj cu nămol în aer liber, dar în același timp se poate da jos nămolul în căzile cu apă sărată din lacul Techirghiol, iar după aceea urmează îmbăierea în piscină”, a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels „Europa”.

Ana Hotels Europa aduce la malul mării magia momentelor de neuitat a unei zile speciale și oferă posibilitatea organizării de evenimente.

„Facilitățile ne permit și în zona de săli de conferințe în lateral deasupra piscinei avem o terasă care dă spre piscină și spre grădină unde putem organiza evenimente mai micuțe gen botezuri sau nunți mai intime, dar și pentru o seară liniștită, ieșirea din peisajul normal al zilelor de muncă în orașul nostru poți să faci o incursiune foarte frumoasă gastronomică în Eforie, la hotel Europa în zona de restaurant unde am lansat meniul de vară cu o bucătărie internațională deosebită, cu pește proaspăt, cu tot felul de inovații, cu meniuri dietetice, cu câteva tipuri de deserturi unice”, a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels „Europa”.

Localizat pe malul Mării Negre, în stațiunea Eforie Nord, Ana Hotels Europa, recent modernizat, își așteaptă oaspeții cu grădini luxuriante, camere spațioase, un nou design și un centru spa de renume internațional.

Related Articles

Back to top button