ActualitateSanatate

Dacă aveți simptome sau factori de risc pentru afecțiuni vasculare, nu amânați investigațiile!

Arteriografia este o procedură minim-invazivă, realizată sub anestezie locală și care durează aproximativ 30-60 de minute. Prin intermediul unui cateter introdus printr-o arteră de la nivelul brațului sau al piciorului, se injectează o substanță de contrast care permite vizualizarea în timp real a arterelor din diferite părți ale corpului.

Scopul investigației este de a identifica și evalua eventualele îngustări, obstrucții sau alte anomalii ale arterelor, care pot duce la afecțiuni grave precum ischemia sau infarctul. În funcție de rezultatul arteriografiei, medicii specialiști pot decide planul terapeutic optim și personalizat fiecărui pacient.

În cadrul Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica, beneficiați de arteriografie, cea mai precisă și sigură metodă de diagnosticare a afecțiunilor arteriale. Arteriografia se efectuează atât prin plată directă, cât și cu decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate, în regim de coplată, pentru toți pacienții asigurați care au bilet de trimitere de la medicul specialist.

Pentru a vă programa la o arteriografie, puteți contacta telefonic Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica, situat pe Strada Cosminului nr. 13, Sector 2, București,  la numărul 031.9995.

Related Articles

Back to top button