Actualitate

Fără apă caldă în mai multe zone din oraș

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa I’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racordul punctului termic PT 56 și, respectiv, pe racordul punctului termic PT 106.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 56 și PT 106 începând din dimineața zilei de 09.07.2024. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 10 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L. În funcție de momentul finalizării umplerii, societatea de termoficare va comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro , accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare”, au transmis reprezentanții societății.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele constănțenilor, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

TERMOFICARE CONSTANȚA – Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.

Related Articles

Back to top button