Actualitate

Strada Moților din cartierul Palas este reabilitată

Conducătorii auto sunt rugați să evite circulația pe strada Moților, astăzi și mâine, pe tronsonul cuprins între strada Palas și strada Bucegi.

În această zonă, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total astăzi, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16:00. Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, 10 iulie, și vor fi menținute aceleași restricții de trafic, în intervalul orar 07:30 – 16:00. În paralel se lucrează la reabilitarea totală a trotuarelor și se construiesc casete pentru spații verzi, unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. După finalizarea lucrărilor de asfaltare se vor aplica marcajele rutiere.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor. De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, au transmis autoritățile.

Related Articles

Back to top button