Sport/Life

Săptămână plină de provocări pentru sportivii CSM Constanța

Sportivii CSM Constanța au o nouă săptămână plină de provocări, în care vor continua lupta pentru trofee și medalii, în competițiile naționale și internaționale. De la speranțe și juniori, la tineret și seniori, emoțiile vor fi la cote maxime. Suntem alături de echipele și sportivii noștri. Hai, Constanța!
==== Baschet senioare ====
Vicecampioanele României, baschetbalistele CSM Constanța vor încheia sezonul cu o nouă provocare: participarea la Cupa Federației. Lupta pentru trofeul rezervat exclusiv sportivelor cu cetățenie română începe în 27-29 Aprilie, cu 7 echipe la start. Sala Sporturilor din Constanța va găzdui primul turneu al competiției, iar fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Norbert Kovasch și Alina Șerban vor juca împotriva celor de la Dan Dacian CSU ASE București (Joi, 27 Apr, Ora 18.30) și CSM Alexandria (Sâmbătă, 29 Apr, Ora 13.00), în faza I a competiției. După ce au adus medaliile de argint ale Ligii Naționale la Constanța, Podar & Comp revin în arenă pentru încă două meciuri în fața propriului public. Spectacolul baschetului continuă!
==== Baschet juniori ====
Baschetbaliștii U18 CSM Constanța revin pe parchetul de la Sala Sporturilor, cu un meci contra celor de la CS Phoenix Galați, Vineri, 28 Aprilie, de la ora 12.30. Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt sunt lideri în Grupa a 2-a din prima fază a campionatului, cu 9 victorii în 9 partide!
==== Volei Seniori====
Voleibaliștii antrenați în această perioadă de Radu Began se deplasează la Baia Mare pentru primul meci al seriei pentru locurile 7-8 din Divizia A1 la Volei Masculin, împotriva celor de la Explorări Baia Mare. Se joacă în sistemul “cel mai bun din trei meciuri”, iar primul meci este programat Sâmbătă, pe 29 Aprilie, Ora 12.00, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare. Meciul 2 se va juca la Constanța, meciul trei fiind programat la Baia Mare.
==== Volei Speranțe====
Speranțele CSM Constanța mai au o șansă de calificare la Turneul Final al Campionatului Național. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor participa la cel de-al doilea Turneu Semifinal, în perioada 28-30 Aprilie, la Brașov, unde vor juca cu ACS Juvenil NT Brașov, CS Chitila și ACS Kids Tampa 2015. Câștigătoarea turneului își asigură prezența în primele 8 echipe din țară, care vor continua lupta pentru medalii.
==== Rugby====
Rugbiștii CSM Constanța joacă derby-ul etapei a 9-a din Campionatul Național U18, în deplasare, cu cei de la LPS Suceava. Băieții antrenați de Onal Agiacai și Marius Codea vor cea de-a 6-a victorie în sezonul regulat. Joi, 27 Aprilie, de la ora 10.00.
====Haltere ====
Sportivii secției de haltere CSM Constanța participă la Campionatul Național de Juniori II U17 de la Bistrița. În perioada 25-27 Aprilie, competiția reunește la start 120 de sportivi de la 21 de structuri din țară și se desfășoară în Sala Polivalentă din Bistrița.
===== Box ====
Amalia Niță urcă în ring la Campionatul European de Box Tineret U18, care se desfășoară, în perioada 23 Aprilie – 4 Mai, în capitala Armeniei, Erevan. Neînvinsă în carieră, sportiva de la CSM Constanța va lupta pentru a-și apăra titlul european la categoria 70 kg. În semifinale, Luni, 1 Mai, Amalia Niță va boxa împotriva italiencei Giulia Molinaro. Finala este programată Miercuri, 3 Mai.

Related Articles

Back to top button