Actualitate

Proiecte importante, aprobate

Consilierii județeni au votat din nou, în cadrul ședinței consiliului județean acolo unde s-au regăsit pe ordinea de zi 21 de proiecte de hotărâre. Aleșii locali au dezbătut o serie de proiecte de hotărâri care vizau rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, atât pentru o parte a instituțiilor subordonate, cât și cel al Județului Constanța.

Printre proiectele importante de pe ordinea de zi s-a aflat și aprobarea introducerii biletului unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale județene (muzee) subordonate Consiliului Județean Constanța, cu scopul creșterii accesului cetățenilor la cultură pe întreg teritoriul județului, precum și facilitarea accesului la patrimoniul cultural local.

De asemenea, un alt punct de pe ordinea de zi a fost cel privind aprobarea unor măsuri pentru implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul județului Constanța, Campania Tu decizi pentru Județul Constanța.

Totodată  în urma votului consilierilor s-a încheiat un acord de parteneriat între Asociația Dăruiește Aripi, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” prin care se dorește inițierea și implementarea de proiecte în sistemul public de sănătate.

La ședința de săptămâna aceasta a Consiliului Județean Constanța s-au aflat prezenți 33 de consilieri.

Related Articles

Back to top button