Actualitate

Se oprește apa

Compania de apă a anunțat că va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța, joi 4 mai, în intervalul orar 08:00 – 18:00. Constănțenii nu vor beneficia de apă potabilă la robinete ca urmare a unor lucrări de modernizare și sectorizare.

Compania de apă va întrerupe furnizarea apei potabile joi 4 mai, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pentru lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă pe mai multe străzi din municipiul Constanța. În intervalul în care se vor desfășura aceste intervenții, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:

  • Centrul de Dializă de pe strada Nicolae Iorga;
  • Perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bulevardul Mamaia – Nicolae Iorga – Mircea cel Bătrân;
  • Punctele termice 24 și 105;
  • Strada Bucovinei – tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Nicolae Iorga.

Compania de apă își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi.

Totodată, toți utilizatorii afectați de aceaste lucrări sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 

Related Articles

Back to top button