Educație/Cultura

Povestea Cenușăresei i-a cucerit pe micuții prezenți la Teatrul “Căluțul de mare”

O nouă călătorie în lumea poveștilor, pe scena Teatrului de Copii și Tineret “Căluțul de mare”. Micuții au avut întâlnire cu Cenușăreasa, mama vitregă și surorile ei, o poveste despre bine și rău, despre omenie și prietenie, un spectacol care a cucerit generații. Așadar, dacă aveți peste cinci ani, nu ezitaţi să vă luaţi prietenii și familia şi să veniţi la teatru! Veţi fi parte dintr-o poveste emoționantă și plină de însemnătate, pusă în scenă de tineri actori talentați.

Emoția se simte încă din culise, înainte de a se ridica cortina. Actorii pun la punct ultimele detalii și se pregătesc să-și intre în rol și totodată, să dea ochii cu cei mai mici spectatori, cei care îi admiră, râd în hohote, aplaudă și debordează de sinceritate. De data aceasta vor fi părtași la povestea Cenușăresei, un imn adus frumuseții și dragostei curate, prieteniei și omeniei, bunătății și într-ajutorării.

Cenușăreasa este o poveste despre bine și rău, frumos și urât. O combinație îndrăzneață între clasic și modern. O poveste în care forța iubirii răzbate dincolo de orice obstacol. Situațiile comice, dar și sensibile în același timp, dau savoare unui spectacol autentic, gândit și realizat pentru întreaga familie.

Piesa lui Daniel Stanciu, a cărui scenografie este semnată de Carmencita Brojboiu, este, de fapt, o invitație deschisă atât pentru copiii, cât și pentru părinți. Micuții însă sunt fascinați de jocul actorilor, de costume și de păpușule care dau viață personajelor.

Așadar, copii, dacă aveți între 5 și 12 ani, nu ezitați să vă luați bunicii sau părinții să mergeți la teatru! Veți vedea un minunat spectacol cu păpuși! Duminică, de la ora 10.30, sunteți invitați să descoperiți o altă poveste, cea a lui Harap Alb, după basmul lui Ion Creangă.

Related Articles

Back to top button