Actualitate

Piațeta Badea Cârțan, revitalizată

Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă a fost revitalizată.

Echipele au pavat zona cu dale moderne, au refăcut trotuarele și aleile de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă. De asemenea, au fost revigorate spațiile verzi prin gazonarea mai multor suprafețe și plantarea unor arbuști ornamentali și a multor trandafiri pentru înfrumusețarea zonei.

După finalizarea acestor lucrări, Primăria Constanța a montat bănci, coșuri de gunoi pentru colectarea selectivă, coșulețe stradale, transformând zona într-un spațiu de recreere. Acesta este primul pas pentru modernizarea cartierului, întreaga zonă urmând să intre într-un amplu proces de regenerare urbană. Cu toate cu autoritatea locală a depus eforturi pentru transformarea totală a zonei, de pe spațiul verde au început deja să dispară trandafirii plantați.

Reprezentanții primăriei municipiului Constanța fac apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate și în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol să sesizeze acest lucru la numerele de telefon: 0241.550055 – Dispecerat Primăria Constanţa și 0241.484205 și 0341.922- Direcția Generală Poliția Locală.

Related Articles

Back to top button