Actualitate

Atenție! Se oprește apa în Mangalia! Nu pentru toată lumea

Locuitorii din municipiul Mangalia, din zona înaltă, vor rămâne fără apă la robinete. Echipele companiei vor executa lucrări de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei, motiv pentru care joi, până la ora 16.00 abonații din zona înaltă a orașului și cei de la etajele superioare ale imobilelor nu vor avea apă potabilă.

Reprezentanții companiei de apă execută lucrări în această perioadă în municipiul Mangalia. Din acest motiv, joi, 11 mai, în intervalul orar 8-16.00, abonații care locuiesc în zona înaltă a orașului vor rămâne fără apă la robinete.

Angajații companiei executa lucrări periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile din municipiu. Pentru realizarea acestor operațiuni, se va reduce presiunea pe rețea, fiind afectați de lipsa apei consumatorii din zona înaltă a orașului Mangalia, precum și cei de la etajele superioare ale imobilelor.

Conducerea companiei își cere scuze de la abonați pentru disconfortul creat utilizatorilor și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ.

Totodată, consumatorii sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Related Articles

Back to top button