Educație/Cultura

Noi spectacole la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski

Săptămână presărată de spectacole la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski, acolo unde  sunteți invitați să participați la două evenimente culturale de marcă.

Primul spectacol, din 10 mai, de la ora 19 este un eveniment independent, conceput și pus în practica de GRAND ART, Gala Opera Plus. Participă Orchestra Simfonică Opera PLUS, iar la pupitrul dirijoral se va afla Sebastian Pascale. Gala Opera Plus prezintă publicului un mix inedit de balet si operă, organizat în două părți.

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski ne așteaptă și duminică, 14 mai, să îi călcăm pragul la spectacolul Forța Destinului, o operă în patru acte de Giuseppe Verdi. Spectacol este prezentat în cadrul Festivalului Verdi.

Soliști ai evenimentului vor fi NICOLETA ARDELEAN, CĂTĂLIN ȚOROPOC, RĂZVAN SĂRARU, LUCIA MIHALACHE, CONSTANTIN ACSINTE, ADRIAN PÎRLEA și IULIAN BRATU. Maestru de cor al spectacolului va fi Adrian Stanache.

Ambele evenimente vor fi acompaniate de Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Biletele  pot fi achiziționate online pe www.tnobconstanta.ro/bilete și de la Agenția Teatrului.

Related Articles

Back to top button