Actualitate

145 misiuni executate de pompierii militari constănțeni în weekend

În weekendul ce tocmai s-a încheiat, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 145 misiuni, cele mai multe dintre ele –117, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 5 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale. În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a 5 accidente rutiere soldate cu 3 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, una dintre ele fiind ulterior transportată la spital, iar o alta, din păcate, fiind declarată decedată la fața locului.

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în 18 alte situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

 

Related Articles

Back to top button