Actualitate

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de 8.500 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, articole vestimentare în valoare de 8.500 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele deținute de doi cetățeni români,  85 de articole vestimentare, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Cele două persoane care le dețineau au precizat că au achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Produsele, în valoare de aproximativ 8.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Related Articles

Back to top button