Actualitate

Educația, prioritată la Cumpăna

Administrația locală din comuna constănțeană Cumpăna a pus întotdeuna în prim-plan educația, dar și sprijinirea elevilor din localitate în toate demersurile pe care aceștia le-au întreprins. Elevii din comună participă în această perioadă la o serie de concursuri, fie că vorbim de cele naționale sau internaționale. Chiar recent,  campioanele de la gimnastică ritmică s-au întors acasă cu 25 de medalii, iar administrația locală, în semn de prețuire și mulțumire întotdeauna alocă sume din bugetul local pentru a îi premia și sprijini pe elevii din Cumpăna.

Educația și sprijinirea copiilor din comuna constănțeană Cumpăna a fost întotdeauna prioritară pentru edilul Mariana Gâju. Iar investițiile în educația au fost realizate în permanență la Cumpăna.

Iar administrația locală, în semn de prețuire și mulțumire întotdeauna alocă sume din bugetul local pentru a îi premia și sprijini pe elevii din Cumpăna.

Elevii din comună participă în această perioadă la o serie de concursuri, fie că vorbim de cele naționale sau internaționale. Chiar recent, campioanele de la gimnastică ritmică s-au întors acasă cu 25 de medalii.

Performanța în educație, în sport, dar și în alte activități întreprinse de elevii din Cumpăna este întotdeauna apreciată și răsplătită.

Related Articles

Back to top button