Actualitate

Atenție, șoferi! Se reabilitează carosabilul pe bulevardul Mamaia

Lucrările de reabilitare a carosabilului continuă săptămâna aceasta pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Delfinariu spre Stațiunea Mamaia.

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru frezarea stratului de uzură și asfaltare. Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea. Se va decoperta stratul de asfalt și se va așterne unul nou, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median cu spațiu verde.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial începând din noaptea aceasta până sâmbătă, 27 mai, în intervalul orar 21:00 – 05:00.  Autovehiculele care vor circula dinspre Delfinariu spre Mamaia, se vor deplasa pe o singură bandă de mers, acolo unde intervin utilajele de frezare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Reprezentanții primăriei municipiului Constanța fac apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button