Actualitate

Jandarmii vor fi prezenți la datorie și în weekend

Şi în acest weekend, pe lângă asigurarea celorlalte misiuni specifice, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa vor fi prezenţi la o serie de manifestări cultural artistice şi sportive derulate pe raza de competenţă, pentru a se asigura că toţi cei prezenţi sunt în siguranţă. 

Astăzi, 26.05, la ora 18.00, pe stadionul din Complexul Sportiv „1 Mai” din comuna Băneasa, se organizează meciul de fotbal dintre echipele C.S. Gloria Băneasa şi A.S. F.C. Agricola Borcea.

Vineri, 26.05 şi sâmbătă 27.05, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa se vor derula meciurile de box din cadrul competiţiei „Mănuşa Litoralului”. Tot în zilele de 26 şi 27.05, între orele 09.30 – 20.00, Asociaţia Club Sportiv Fără Asfalt organizează evenimentul sportiv „Triatlon Fără Asfalt” pe raza comunei Limanu.

Sâmbătă, 27.05, în intervalul orar 12.00 – 14.00, pe traseul Phoenicia Resort – Parcare Faleză Cazino, Asociaţia „Clubul Poliţiştilor Motociclişti Blue Knights România III” organizează o paradă moto. În data de 27.05, în intervalul orar 14.00 -18.00, Primăria Cumpăna organizează evenimentul cultural artistic şi sportiv „Lupte tătăreşti – Kures”, eveniment derulat în parcul de lângă Sala de Sport „Elena Frâncu” din comuna Cumpăna. Tot sâmbătă, între orele 14.00 – 22.00, primăria comunei Horia organizează, în dreptul Căminului Cultural al Comunei Horia, „Ziua Comunei Horia”.

Jandarmii le recomandă tuturor participanţilor să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să nu consume alcool în spaţiile publice care nu sunt special amenajate şi delimitate în acest scop, să acorde o atenţie sporită copiilor, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să nu se lase implicaţi, ci să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau să le informeze prin intermediul numărului unic de urgenţe 112.

 

Related Articles

Back to top button