Actualitate

Litoralul românesc, în top

Sezonul estival 2023 pare să devină unul dintre cele mai bune din ultimii ani pentru litoralul românesc și asta potrivit unui sondaj de profil realizat în ultima perioadă care clasează România pe unul din locurile fruntașe atunci când vine vorba de alegerea unei destinații de vacanță. La mică distanță se află Bulgaria, Grecia și Turcia, care și ele se pregătesc pentru un sezon estival de succes.

Unitătile de cazare românești înregistrarează un grad mare de ocupare pentru sezonul de vârf, respectiv lunile iulie și august potrivit aceleiași statistici și asta datorită volumului mare de rezervări făcute în avans în perioada ianuarie-martie. Evoluții pozitive ale volumului de rezervări s-au înregistrat pentru toate destinațiile estivale.

De asemenea, înainte de debutul propriu zis al sezonului estival litoralul românesc, Bulgaria și Grecia se prezintă într-o formă excelentă și sunt pregătite să ofere turiștilor o experiență de neuitat. O mare parte din hoteluri s-au deschis deja de la 1 Mai, iar majoritatea se  vor deschide la capacitate mai mare după  data de 1 iunie.

Tot potrivit sondajului realizat mai multe hoteluri și-au diversificat serviciile, oferind servicii de animație pentru copii, programe de divertisment pentru adulți.

Related Articles

Back to top button