Actualitate

Galerie de artă și antichități în Centrul Vechi

Galeria de artă și antichități ArtAntik Gallery din Centrul Vechi al Constanței are plăcerea de a anunța iubitorii de artă, tradiții și noblețe a vremurilor de demult, faptul că, până duminică 25 iunie, găzduiește o expoziție de ii și podoabe etnice vechi, autentice piese de colecție.
Înscriindu-se în seria evenimentelor dedicate Zilei Universale a Iei, sâmbătă, la orele 18.30 și 19.30, în colaborare cu echipa Colour World Constanța, la sediul din strada Arhiepiscopiei nr.19A, vor fi susținute și două ateliere gratuite de împletit coronițe din lavandă.
Totodată, spațiul expozițional va găzdui piese vestimentare cu influențe tematice tradiționale, realizate manual de reputata artistă constănțeană Elena ( Lili ) Blaj, parte a unei colecții sugestiv intitulate ” Între Artă și Tradiție “.
Inedit este faptul că, organizatorul fiind o galerie de artă autorizată de către Ministerul Culturii pentru comerț cu bunuri culturale mobile, o parte dintre exponate vor putea fi achiziționate de către cei realmente pasionați de conservarea și perpetuarea unor simboluri cu reală semnificație istorică și etnografică.
Programul expoziției :
Sâmbătă 24 iunie : 12.00 – 21.00
Duminică 25 iunie : 12.00 – 21.00
Înscrierea la atelierele gratuite se poate realiza la numărul de telefon / whatsapp : 0727.826.845

Related Articles

Back to top button