Administratie

Sondaj lansat de Primărie pentru calitatea serviciilor publice furnizate de municipalitate

Primăria Municipiului Constanța anunță lansarea unui important sondaj de opinie privind calitatea serviciilor publice calitatea serviciilor publice furnizate de municipalitate. Realizat prin intermediul, Departamentului de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța sondajul reprezintă un pas crucial în identificarea nevoilor comunității și în dezvoltarea strategiilor viitoare de îmbunătățire a serviciilor municipale.

Solicitarea realizării acestui sondaj de opinie a fost făcută de către Primăria Municipiului Constanța, în efortul continuu de a asigura o bună administrare a orașului și de a răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor. Universitatea Ovidius din Constanța, cu expertiza sa academică și experiența în cercetarea științifică, a acceptat cu bucurie să se implice în acest proiect de importanță majoră pentru comunitatea locală.

Sondajul de opinie va fi realizat în perioada 23 iunie – 30 septembrie 2023, prin intermediul unui formular electronic. Locuitorii municipiului Constanța sunt invitați să participe la acest sondaj și să-și exprime opiniile și sugestiile cu privire la calitatea serviciilor publice oferite de Primăria Municipiului Constanța. Accesul la sondaj se poate realiza prin intermediul link-ului https://research.pluscommunication.eu/index.php/914774.

Prin intermediul acestui sondaj, se dorește realizarea unei analize complete a satisfacției și a nevoilor comunității în ceea ce privește serviciile publice locale. Rezultatele obținute vor fi prelucrate de către echipa de cercetători de la Universitatea Ovidius din Constanța și vor fi furnizate Primăriei Municipiului Constanța. Aceste rezultate vor reprezenta un instrument valoros în luarea deciziilor strategice pentru dezvoltarea viitoare a orașului. Sondajul de opinie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru ca locuitorii municipiului să-și exprime părerile și sugestiile privind serviciile publice în diferite domenii, cum ar fi infrastructura, mediul înconjurător, transportul, cultura și altele.

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: “Colaborarea noastră cu Departamentul de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța, în acest proiect de cercetare, reflectă angajamentul nostru comun față de comunitate și de dezvoltarea continuă a orașului nostru. Suntem încrezători că acest sondaj de opinie va contribui semnificativ la îmbunătățirea serviciilor publice oferite locuitorilor municipiului Constanța. Echipa de cercetare de la Universitatea Ovidius din Constanța condusă de domnul Conf.univ.dr. Cristi Iftene, Directorul Departamentului de Științe administrative va analiza cu atenție rezultatele sondajului de opinie, iar datele obținute vor fi utilizate pentru a identifica punctele forte și vulnerabilitățile actuale ale serviciilor publice municipale. Pe baza acestor informații, Primăria Constanța va putea dezvolta și implementa strategii eficiente și adaptate necesităților cetățenilor.”.

Prin intermediul acestui sondaj, Primăria Constanța demonstrează angajamentul său față de transparență și colaborare cu comunitatea. Locuitorii sunt încurajați să participe activ la acest proces și să-și împărtășească opiniile și sugestiile pentru a contribui la îmbunătățirea calității serviciilor publice din municipiul Constanța.

Related Articles

Back to top button