Actualitate

Lucrări pe timp de noapte pe bulevardul 1 Decembrie 1918

Lucrările de modernizare între Gara CFR și stațiunea Mamaia (b-dul 1 Decembrie 1918 și b-dul Alexandru Lăpușneanu) continuă în ritm alert atât pe timpul nopții, cât și pe timpul zilei.

Echipele de muncitori continuă până sâmbătă, între orele 20:00 și 05:00, frezarea bulevardului 1 Decembrie 1918 între intersecția bulevardului Ferdinand și I.G. Duca. În acest interval orar, traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.

În paralel, pe timpul zilei, tot până sâmbătă, se asfaltează bulevardul Alexandru Lăpușneanu între Dacia și Trocadero pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Și pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație.

În tot acest timp, rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, arterele rutiere menționate, folosind rute alternative. Autoritățile fac apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button