Actualitate

Pregătirile pentru Neversea, în linie dreaptă

A început numărătoarea inversă pentru NEVERSEA, cel mai mare festival care se desfășoară pe o plajă din Europa. Incepe joi la Constanța, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă. Pe tineri ii asteapta un univers vibrant de muzică, magie și mare, unde timpul se suspendă, iar distracția devine fără limite. Organizatorii și autoritățile de la malul mării au luat toate măsurile de siguranță pentru ca distracția tinerilor să nu fie umbrită de incidente.

200 de artiști internaționali de top sunt așteptați începând de joia aceasta la Neversea. Producția festivalului se anunță impresionantă. Șase scene pentru muzică, personaje fantastice, dansatori, animatori și decoruri supradimensionate. Pe scena principală vor urca Julian Jordan, Lil Pump, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Lineup-ul va fi completat de Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Pascal Junior și Smiley.

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forțe impresionante: de la organizatori și administrația locală, până la polițiști Anti-tero și Anti-drog. Cu ochii pe festival vor fi și jandarmii, dar mii de agenți de la societăți private de protecție și pază. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și 2 spitale mobile și mai multe puncte de prim ajutor.

A cincea editie a festivalului este o editie a superlativelor: plaja are 1 km lungime, până la scena principala, politia Constanta a detasat 2oo de agenti doar pentru acest festival. Garda de Coasta suplimenteaza fortele anti-drog cu propriul personal, iar caini ca sa miroasa orice stupefiante au fost adusi de la Sibiu. Va fi cel mai aglomerat weekend pe tot Litoralul, mai ales in statiunile din Nord. Mamaia, Constanta si Navodari si-au ocupat deja locurile de cazare oficiale. Zece procente din bilete au fost vandute turistilor din alte tari.

Accesul la festival se va face pe bază de bilet sau de abonament. Prețurile pornesc de la 3oo de lei pentru o zi de distracție și ajung la aproape 2.ooo de lei pentru un abonament de patru zile, în zona VIP.

Related Articles

Back to top button