Actualitate

Trafic restricționat timp de 48 de ore

Timp de 48 de ore, traficul auto va fi restricționat pe strada Răscoalei din municipiul Constanța. Compania de apă execută lucrări de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe această stradă. Abonații trebuie să știe că nu sunt afectați de aceste lucrări.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 de milimetri, de pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale companiei de apă sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă. Mai exact, este vorba despre tronsonul cuprins de strada Griviței și Cuza Vodă. Restricțiile încep de luni 10 iulie de la ora 10:00 și se mențin timp de 48 de ore, până miercuri 12 iulie, ora 10:00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală vor asigura fluidizarea traficului. Compania de apă anunță că abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile fără a sista furnizarea apei potabile.

Compania de apă își cere scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigură că echipele vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.

Related Articles

Back to top button