Actualitate

Inna, concert pe șantierul Marina Tower din Mamaia

Cele mai inedite și spectaculoase petreceri nu se desfășoară în cluburi ci pe șantier. La malul mării s-a dat din nou startul distracției pe șantierul viitorului „bloc al milionarilor” Marina Tower. La eveniment au fost prezenți și Codin Maticiuc, BroMania și Selly. Cei mai în vogă artiști ai momentului au făcut spectacol total. Celebra interpretă INNA a cântat pentru prima oară într-un șantier.

Hiturile  INNEI au răsunat în stațiunea Mamaia din șantierul Marina Tower.

Și folclorul autentic a ajuns pe șantierul Marina Tower. Iar țambalul și acordeonul au fost nelipsite din showul incendiar.  Ionică Minune, Marian Mexicanu și Fulgerică au încântat audiența cu melodii celebre și consacrate.

Proiectul exclusivist Marina Tower a fost creat special pentru colecționarii de experiențe și investitorii consacrați. Viitorul bloc va avea 15 etaje, peste 100 de apartamente și va fi inspirat de vibe-ul zonei exclusiviste de clubbing, care îmbină confortul absolut și atmosfera antrenantă din stațiunea Mamaia. Marina Tower prinde cu adevărat contur. În doar patru luni de zile au fost ridicate 10 etaje din viitorul bloc al milionarilor, iar până anul viitor acesta va fi complet finalizat.

Related Articles

Back to top button