Educație/Cultura

Haideți la teatru! Jack și vrejul de fasole se joacă duminică la teatrul de copii

Dragi copii, sunteți invitați la teatrul de păpuși, unde vă așteaptă o lume magică, plină cu personaje de poveste, decoruri desprinse din basme și o atmosferă specială. Duminică, de la ora 10.30 aveți întâlnire cu Jack și vrejul de fasole, o poveste despre curaj, prietenie și viața care ne poartă prin tot felul de încercări. Vă lăsăm pe voi să aflați deznodământul aventurii sale în lumea fantastică.

Jack este un băiețel sărman, care crește alături de mama sa și care, în ciuda greutăților materiale, nu încetează să viseze și să creadă în oameni. Povestea lui Jack este pusă în scenă într-o variantă modernă și plină de haz, de actorii Teatrului pentru copii și tineret Căluțul de mare.

Timp de 45 de minute, micuții spectatori îl vor însoții pe Jack prin tot felul de aventuri, din care nu vor lipsi mama lui Jack, Văcuța Lola, Negustorul, Căpcăunul, ori Găina fermecată.

Spectacolul este o adaptare după povestea omonimă a lui Joseph Jacobs, pusă în scenă de Gheorghe Balint. Actorii care dau viață personajelor sunt Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Related Articles

Back to top button