Actualitate

Sportivii CSM Constanța, agrenați în multiple competiții sportive

Sportivii CSM Constanța nu slăbesc ritmul nici în miez de vară! Este o nouă săptămână plină de provocări, de la competițiile juvenile, la cel mai înalt nivel de performanță internațional! Atleții noștri concurează la Campionatele Europene U23, iar cel mai valoros tânăr triatlonist al României va reprezenta clubul nostru la Campionatul Mondial de Juniori! Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!
==Șah==
Clubul Sportiv Municipal Constanța este reprezentat de 12 sportivi la Trofeul Techirghiol 2023 “Mircea Pavlov” – Ediția XXIX, competiție ce se desfășoară, în perioada 8-15 Iulie, la Sala Sporturilor & CS Sparta Techirghiol. Avem 7 șahiști la secțiunea A (omologare FIDE) – Open Internațional General – sistem elvețian 90 runde, 90 min.KO+30sec/mutare – și 5 șahiști la secțiunea B – copii sub 12 ani (omologare FIDE) – sistem elvețian, 7 runde, 60min.KO+5sec/mutare. Sportivii noștri sunt însoțiți de antrenorii Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu.
==Volei de plajă==
Voleibaliștii CSM Constanța participă la Sibiu Sands Beach Volleyball Tournament, în perioada 13-16 Iulie, pe arena amenajată în centrul orașului transilvănean. Patru echipe vor reprezenta clubul nostru în turneul seniorilor, Diana Denisa Dumitru / Marilena Cristina Puică, în turneul feminin de senioare, Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină, Andrei Grigore / Eduard Popa și Dragoș Pavel / Andrei Druță, în turneul masculin de seniori. Meciurile de pe tabloul masculin încep Joi, 13 Iulie, de la ora 15.00, în Piața Mică din Sibiu.
==Atletism==
Suntem cu ochii pe “Leppavaara Stadium” din Espoo (Finlanda), gazda ediției a 14-a a Campionatelor Europene U23 de Atletism. CSM Constanța are trei sportivi în competiția desfășurată la finele acestei săptămâni, în perioada 13-16 Iulie. Alexia Dospin (Grupa A, prima) și Ioana Colibășanu (Grupa B, a 9-a) concurează, Joi, 13 Iulie, de la ora 19.40, pentru calificarea în finala probei de triplusalt. Alexandru Toader va lua startul în probele de 110mg și ștafetă 4x400m.
Atleții CSM Constanța evoluează în acest weekend și la Cupa României de Seniori și U20, pe stadionul de atletism din Craiova. Nouă sportivi ne vor reprezenta în competiția din Bănie: Ioana Manoliu (lungime), Andrei Marian (ștafetă), Matei Ionescu (disc), Andrei Sterea (400m, ștafetă), Dragoș Silvestru (110mg, ștafetă), Ionuț Vasile (400m, ștafetă), David Ciolpan (lungime, ștafetă), Valentin Tănase (100m, 200m și ștafetă) și Marian Petre (triplusalt).
== Triatlon ==
Cel mai valoros tânăr triatlonist al României, sportivul CSM Constanța Carol Popa, concurează în elita mondială, la World Triathlon Sprint & Relay Championships de la Hamburg, eveniment ce se desfășoară în perioada 13-16 Iulie și care include Campionatul Mondial de Juniori. La competiția din Germania, sportivul antrenat de Cristi Doicescu ia startul în proba de Sprint (0,5km înot, 20km ciclism, 5km alergare), într-o companie selectă, alături de cei mai valoroși 70 de juniori din lume! Joi, 13 Iulie, de la ora 20.00 (ora României). Îi ținem pumnii strânși lui Carol! Hai, Constanța! Hai, România!

Related Articles

Back to top button