Educație/Cultura

Săptămână plină de spectacole la SEAS

Teatrul de Stat Constanța organizează, în lunile iulie și august, Stagiunea Estivală a anului 2023, al cărei finanțator este Consiliul Județean Constanța, iar partener principal – Primăria Constanța.

SEAS – STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, Constanța, iulie – august 2023 este un eveniment conceput pentru a oferi constănțenilor, dar și turiștilor care aleg litoralul românesc pe perioada verii, șansa de a vedea o selecție variată de spectacole de teatru și muzică produse de instituții culturale din întreaga țară. Reprezentațiile vor avea loc la Teatrul de Vară Soveja (în spatele City Mall), pe scena ce va fi special amenajată în Parcul Arheologic din centrul orașului (pe Bulevardul Ferdinand) și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța.

Joi, 20 iulie și vineri 21 iulie, ora 19:30, în Parcul Arheologic, Teatrul de Animație Țăndărică București prezintă spectacolul „FREESTYLE PUPPETRY”. Accesul este liber.  Vineri, 21 iulie, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Godot București și Teatrul de Stat Constanța prezintă spectacolul „POVESTIRI CULESE” după Donald Margulies, regie colectivă, cu Maia Morgenstern și Cătălina Mihai.

Sâmbătă, 22 iulie, ora 21:00, la Teatrul de vară Soveja, Teatrul Nottara București prezintă spectacolul „FAZANUL” de Georges Feydeau, regia Alexandru Mâzgăreanu. Duminică, 23 iulie, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Nottara București prezintă spectacolul „LECȚIA” de Eugen Ionesco, regia Felix Alexa.

În cadrul campaniei promoționale EARLY BIRD, pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic au prețul redus de 30 lei. După epuizarea primelor bilete, tariful va fi de 50 lei sau 60 lei, în funcție de spectacol.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a TSC din bulevardul Tomis nr. 97, de la Info Desk City Mall, dar și online, pe platforma MyStage. În perioada stagiunii, biletele vor putea fi achiziționate și de la casa de bilete din incinta Teatrul de Vară Soveja, casa de bilete de la Parcul arheologic sau casa de bilete de la Sala Studio, cu câteva ore înainte de spectacole.

Related Articles

Back to top button