Actualitate

Continuă lucrările de reabilitare în Palazu Mare

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Henri Coanda, tronsonul cuprins între strada Barbu Catargi și bulevardul Tomis.

După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt de tip BA16. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. În paralel, se acționează cu utilaje pentru frezarea vechiului strat de uzură pe strada Tineretului, tronsonul cuprins între strada Rovine și strada Santinelei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Liviu Rebreanu, Ionel Teodoreanu, Prelungirea Recoltei și Iuliu Maniu și Rovine.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Related Articles

Back to top button