Actualitate

Firma care efectuează lucrări în zona Casei de Cultură, amendată

Amenzi în valoare totală de 125.000 lei au fost applicate de către Garda de Mediu Constanța firmei (lider de asociere) care execută proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între gara CFR și stațiunea Mamaia”.

Ca urmare a verificărilor efectuate în zona Casei de Cultura (la intersecția străzii I.L.Caragiale cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu), unde se realizează lucrări pentru Primăria Constanța, Garda de Mediu Constanța a aplicat, zilele trecute, o amendă în valoare de 40.000 lei. Firma de construcții a fost sanctionață pentru depozitarea neorganizată a deșeurilor de moloz și asfalt, atât pe zona carosabilă, cât și printre arborii de pe aliniamentul stradal.

Aceeași firmă a fost sancționată la începutul lunii iulie cu 15.000 lei pentru neluarea măsurilor de limitare a emisiilor de poluanți în atmosferă. Alte trei sancțiuni în valoare totală de 70.000 lei au fost aplicate aceleiași societăți în perioada martie-mai 2023, pentru nerespectarea legislației privind protecția atmosferei și gestionarea deșeurilor, în mai multe zone ale municipiului Constanța unde realizează lucrări de decopertare a trotuarelor și a insulelor pietonale.

Related Articles

Back to top button