Actualitate

Încă un week-end cu muzică live la Mamaia

Pentru al treilea weekend la rând, piațeta Cazinoului din Mamaia este pregătită să primească turiștii din stațiune, dar și constănțenii dornici de distracție, la un concert live, susținut de unii dintre cei mai în vogă artiști români ai momentului. Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20:30, Mamaia vibrează în ritmuri de pop, R&B, rap și muzică de petrecere, pe hiturile interpretate de What’s Up și Mădălina Avasiloaie. Intrarea este gratuită pentru toți cei care doresc să se alăture petrecerii sub cerul liber.

Concertul acestui sfârșit de săptămână este doar unul dintre numeroasele evenimente planificate de Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, pentru acest sezon estival. În weekendurile precedente, artiști precum Anda Adam, Adda, Bibi, Lidia Buble, Alexia și formația Azur au adus mii de oameni, de toate vârstele, în fața scenei din centrul statiunii.

Obiectivul OMD MAMAIA CONSTAȚA este să facă din Mamaia destinația de vacanță în care toți turiștii, indiferent de vârstă, pot îmbina relaxarea la plajă cu serile de distracție. Plimbarea de seară pe faleză este o amintire dragă tuturor celor care au petrecut vreodată o vacanță la Mamaia. OMD își dorește să ducă mai departe acest obicei și noilor generații, tocmai de aceea a fost aleasă piațeta Cazinoului să fie locul în care să fie readuse spectacolele în aer liber.

Nivelul de interes pentru stațiunea Mamaia este în continuă creștere, 25.000 de turiști și mai multe mii de constănțeni au ales să-și petreacă weekendul trecut în stațiune. Conform datelor din acest moment, un număr similar de vizitatori este așteptat și în zilele care urmează.

După show-ul ce va fi oferit de What’s Up și Mădălina Avasiloaie, turiștii vor avea parte de noi surprize muzicale, în weekend-urile viitoare.

Related Articles

Back to top button