Actualitate

Festivalul S.U.I.T.A, ediția a VII-a

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului SUITA va avea loc sâmbătă 19 August de la ora 15 la RIVA Beach – Mamaia. Acesta este un eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru terapia copiilor și tinerilor cu autism. Fiecare gest de generozitate contează și poate aduce speranță și o schimbare semnificativă în viața copiilor și tinerilor cu autism dar și a familiilor lor.

„Anual ne trec pragul centrelor, zeci de copii diagnosticați cu autism, adhd, întârzieri de neuro-dezvoltare. Terapiile de recuperare pe care fiecare familie le susțin sunt extrem de costisitoare iar în cele mai multe cazuri aceste costuri trebuie susținute ANI de zile. Fără sprijin din partea comunității, aceste costuri ar fi imposibile de susținut pentru mai mult de jumătate dintre familii.

Asociația noastră susține încă de la înființare cazurile acestor copii prin fondurile obținute din Festivalul S.U.I.T.A., din donații, redirecționări formulare 230 și sponsorizări primite pe tot parcursul anului.

Festivalul SU.I.T.A. a ajuns la a VII-a ediție și ca în fiecare an ne dorim să organizăm în același timp o activitate de conștientizare pentru comunitate dar și un prilej de socializare și distracție atât pentru copiii cât și pentru părinții din centrele S.U.I.T.A.

Am pregătit concursuri amuzante, probe pentru copii prin care să scoatem în evidență progresele ce apar în urma terapiilor de recuperare, activități recreative, tombolă cu premii, cadouri pentru copii și momente artistice.

Vă invităm în număr cât mai mare, pe voi, copii, părinți, aparținători, sponsori, spectatori și oameni cu suflet mare, să fiți alături de noi în această zi de sărbătoare, cu soare, plajă, nisip, muzică, zâmbete colorate și noi prieteni, să ne cunoașteți și să ne sprijiniți în drumul ce îl avem de parcurs. Te așteptăm la Festivalul S.U.I.T.A ediția a VII-a”.  

Related Articles

Back to top button