Actualitate

Gyros & Doner, nou în Constanța!

În Constanța s-a deschis un nou restaurant de tip fast-food ce oferă o adevărată experiență culinară grecească. Savoarea gustului autentic al produselor grecești poate fi regăsită și la malul Mării Negre, prin Gyros & Doner.

Meniul este variat și puteți alege un piatto kebab, roll kebab, gyros, doner sau chiar și o pizza delicioasă, proaspăt scoasă din cuptor. Iar dacă nu știți ce să alegeți, doner sau gyros, trebuie să știți că între cele două preparate, există o diferență. Donerul este chifla preparată în restaurant, cu un sos la alegere, dulce acrișor sau de usturoi. Gyrosul este un produs care conține pita grecească cu soscul tzatziki și, în plus, are cartofi prăjiți.

Aluatul este pregătit cu grijă, rumenit în cuptor până devine auriu, apoi este îmbrăcat cu cele mai gustoase și proaspete ingrediente, la alegerea dumneavoastră. Produsele sunt pregătite pe loc, în fața clienților, pentru a fi servite proaspete.

Gyros & Doner vă așteaptă cu un meniu variat, dedicat pasionaților de gusturi tradiționale grecești, și nu numai. Pe strada Ștefan cel Mare, nr. 20-22, sau la numărul de telefon 0743 691 030.

 

Related Articles

Back to top button