Actualitate

„Clutch”: festival de gaming la Constanța

Bucurați-vă de cel mai tare festival de gaming din Constanța! Evenimentul inaugural Clutch este pregătit să transforme sfârșitul acestei veri într-o explozie de adrenalină pentru toți pasionații de jocuri video.

eSports Gateway în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor, vă invită să participați la prima ediție a evenimentului de gaming Clutch, care se va desfășura în perioada 31 august – 02 septembrie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța.

Evenimentul Clutch aduce în prim-plan trei zile de intensitate și pasiune pentru gaming, oferind o platformă de explorare și competiție pentru cei mai dedicați jucători. În cadrul acestui eveniment inaugural, pasionații de jocuri video vor avea oportunitatea unică de a se întâlni, de a se confrunta în turnee competitive și de a participa la activități educaționale interactive.

Printre momentele cheie ale evenimentului se numără turneele pentru cele mai populare jocuri din România: Counter Strike: GO, Clash Royale, Fifa 23, PUBG: Mobile, Street Fighter 6, Rocket League și League of Legends: Wild Rift. Aceste competiții vor pune la încercare abilitățile și strategiile celor mai pricepuți jucători, oferindu-le șansa de a se măsura cu alți pasionați și de a câștiga premii valoroase. Evenimentul Clutch se remarcă prin deschiderea sa către toți pasionații de gaming și entuziaști. Intrarea este gratuită, iar înscrierea la turnee este, de asemenea, gratuită, oferind oportunitatea tuturor să participe și să împărtășească bucuria jocurilor video. Pe lângă competițiile intense, evenimentul oferă și ateliere și activități educaționale, precum introducerea în dezvoltarea de jocuri, cariere în esports, sănătatea și dependența de jocurile video.

Evenimentul Clutch marchează începutul unei tradiții anuale, cu dorința de a aduce comunitatea de gaming împreună în fiecare an. Organizatorii își propun să creeze o platformă durabilă pentru pasionații de jocuri video, unde aceștia să se poată întâlni, învăța și concura, într-un cadru educativ și distractiv.

Pentru mai multe informații despre evenimentul Clutch și programul detaliat, puteți vizita serverul oficial de Discord al organizatorilor: https://discord.gg/esports-gateway-633627881242886144

Related Articles

Back to top button