Social/Economic

Au mâncat cel mai scump pește, după care au fugit fără să plătească nota

Doi tineri au dispărut fără urmă după ce au mâncat la un restaurant din Mangalia, fără să achite toată nota de plată. Cuplul a comandat cel mai scump preparat din meniu, iar când a trebuit să plătească a apelat la o strategie ingenioasă.

Cei doi tineri din Argeș au venit în vacanță la mare. Au vrut să deguste un pește, așa că au ales unul dintre cele scumpe preparate din meniul restaurantului din Mangalia și anume sturion, plătind doar o parte din sumă, chiar daca nota de plată depășea 300 de lei.

”La noi sturionul este unul dintre cei mai scumpi pești din meniu și nu știu când știi că nu ai bani la tine te rezumi la altceva. Băiatul nu avea bani deloc, fata avea niște bani puși deoparte și a preferat să plătească ea o parte o parte. Dar cat a fost nota de plată? 306 lei au avut, niste sucuri, doua portii de peste cu garnituri + ei s-au gândit în primă fază că peștele este la porție deși în meniu este la 100g, gen 100g 34 lei, 36 lei și s-au gândit că poate le ajunge să-și plătească nota dar din banii ei. +  după care au spus să găsească o soluție, ce facem acum și băiatul a spus păi ce să facem că nu avem ce să facem și au fugit”, a declarat patroana restaurantului. 

Cei doi au transmis personalului faptul că nu au lei la ei, și că merg până la mașină, să plătească nota în euro, însă apoi s-au făcut nevăzuți. Iar reprezentanții restaurantului spun că nu sunt primii clienți care recurg la astfel de gesturi, însă cei mai mulți își dau seama de greșeală.

”Sunt oameni care doamnă îmi las cartea, ocheraii, au revenit a doua, a treia zi, nimeni nu a disperat că în sejurul său de 4,7 zile omul tot mai trece pe faleză și dacă te duci la el și îi spui știți nu ați plătit nota și ați greșit omul plătește, noi am fost înțelegători de fiecare dată, dar nu am trăit-o pe asta cu hai să ne scoatem papucii din picioare și să fugim pe faleză”, a declarat patroana restaurantului.

Într-un final, tânăra care a și achitat o parte din sumă pentru consumație, i-a contactat ulterior pe patronii localului și a transferat și restul notei de plată, menționând că regretă incidentul.

Related Articles

Back to top button