Actualitate

Bunuri contrafăcute în valoare de 47.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au descoperit, într-un microbuz înmatriculat în Lituania, articole vestimentare și încălțăminte în valoare de 47.000 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 27 august, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz înmatriculat în Lituania, condus de către un cetățean moldovean în vârstă de 35 de ani.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în autovehicul  242 de treninguri și 227 perechi de încălțăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 47.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Related Articles

Back to top button