Actualitate

Caravana ,,Da, POT!” ajunge la Constanța

Caravana ,,Da, POT!” este un eveniment dedicat viitoarelor mămici ce se va desfășura sâmbătă, 2 septembrie, la hotel Malibu din stațiunea Mamaia. Participarea este gratuită iar rezervarea locului se face în urma inscrierilor prin SMS, la numărul 0732 766 642.

,,Cunoașterea este cheia pentru luarea unor decizii informate în timpul sarcinii și la naștere. Pentru a atinge un echilibru sănătos primul pas este SĂ TE INFORMEZI.

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚! 𝑫𝒂, 𝑷𝑶𝑻. Mai mult decât o campanie de informare.

Este un proces de pregătire pentru naștere, prin care dorim să îmbinăm informația medicală cu cea emoțională.

De aceea, la Constanța, 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 aduce două momente, aparent diferite dar în esență, interconectate- 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 & 𝐂𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞.

Ora 17.00 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐈𝐍𝐓𝐀 de informare pentru mămici și gravidute.

Vom dezbate subiecte importante pe care trebuie să le cunoașteți despre sarcină, naștere, alăptare, îngrijirea bebelușului.

Ora 19.30 Sesiune de 𝐘𝐎𝐆𝐀 pe plaja, o experiență formidabilă la apus de soare.

Departe de agitația orașului, descoperim frumusețea ascunsă la malul marii și ne conectăm cu natura și magia lucrurilor simple.

Vom învață să ne ascultăm corpul, respirația, emoțiile, stările, gândurile și vom integra Yoga pentru a crea armonie între trăirile noastre.”, se precizează într-un comunicat de presă.

Caravana ,,DA, POT!” Constanța, este organizată de Asociația Pangeea și susținută de Armonia Hospital. Colaborator al evenimentului este Centru atipic de Artă & Mişcare – TOTAL.

Related Articles

Back to top button