AdministratieSocial/Economic

Turismul la malul mării se digitalizează! Plăcuțe digitale montate pe clădirile istorice din Constanța

Pentru valorificarea patrimoniului cultural extraordinar al municipiului Constanța, Primăria și Asociația Călător prin România au încheiat un acord de parteneriat care are ca scop digitalizarea turismului.

Internetul este acum la îndemâna oricui și pentru a afla orice informație punem mâna rapid pe telefon și căutăm. De acum însă totul va fi chiar mai simplu de atât.

Proiectul de digitalizare a turismului constă în realizarea și montarea de plăcuțe digitale care conțin un cod QR în proximitatea sau pe monumentele istorice și obiectivele turistice de pe raza municipiului Constanța. Folosind telefonul sau tableta, putem scana codul QR înscris pe plăcuța de informare și suntem transferați pe platforma www.travellerinromania.com, unde putem afla detaliidespre obiectivul respectiv în limba română sau în alte 33 de limbi străine.

Textele informative privind obiectivele turistice și monumentele de patrimoniu postate pe platforma digitală www.travellinromania.com au fost stabilite de comun acord de reprezentanții Primăriei Constanța împreună cu Asociația „Călător prin România“ și supuse avizării Direcției Județene pentru Cultură.

Related Articles

Back to top button