Actualitate

Adoptă un cățel din adăpostul public de animale abandonate Constanța

În Adăpostul public de animale abandonate Constanța sunt 350 de căței care au nevoie de o familie.

Instituționalizarea nu este o soluție pentru câinii comunitari, chiar dacă aceștia beneficiază de protecția și îngrijirea personalul de specialitate. Cățeii au nevoie de un cămin și o șansă la dragoste necondiționată, iar pentru asta este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să adopte în mod responsabil un cățel.

Toate adopțiile sunt gratuite.

Persoanele care decid să facă acest pas trebuie să știe că adopția câinilor se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:

a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

  1. c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini;

Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizați , microcipați și înregistrați în RECS.

Prin adoptarea unui câine salvați o viață. În cazul în care vă decideți să faceți un lucru minunat vă așteptăm la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11.

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 9:30 – 17:30.

De asemnea, vă puteți prezenta și la Centrul de adopții canine Norocel, str.Răscoala 1907, nr.4. Acesta este deschis de luni-vineri între orele:10:00-14:00.

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!

Related Articles

Back to top button