Actualitate

Flăcări la un autocamion

Clipe de panică au fost și în municipiul Tulcea. Un incediu a pornit, de data aceasta, la un autocamion. Din fericire, nici aici nu s-au înregistrat victime, iar flăcările au fost stinse la puțin timp după ajungerea echipajelor de intervenție. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o defecțiune tehnică la una din roțile remorcii.

Pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la remorca unui tir. Acesta se afla în apropierea unui centru comercial din municipiul Tulcea.

Incendiul se manifesta la roțile din spate a remorcii și s-au extins la prelata acesteia. Pompierii au reușit să limiteze propagarea flăcărilor inclusiv la marfa pe care o transporta. Din fericire, în scurt timp de la ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul a fost lichidat. Nu au fost înregistrate victime ori alte pagube materiale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o defecțiune tehnică la una din roțile remorcii. Autocamionul transporta marfă pentru centrul comercial.

Related Articles

Back to top button