Actualitate

Accident rutier grav

Un accident rutier grav s-a petrecut în Constanța la primele ore ale dimineții pe bulevardul I. C. Brătianu. Două autoturisme, un microbuz și un autocar au fost implicate în accident, iar mai multe victime, printre care și un bebeluș, au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de intervenție, iar polițiștii vor stabili acum împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Un accident rutier cu mai multe autovehicule implicate a avut loc în primele ore ale dimineții în municipiul Constanța, în sensul giratoriu de pe bulevardul I. C. Brătianu. Se pare că în evenimentul rutier ce s-a soldat cu mai multe victime printre care și un bebeluș, au fost implicate două autoturisme, un microbuz și un autocar.

„Sosiți la fața locului, colegii au constatat că în accident erau implicate patru autoturisme, între care un microbuz și un autocar, două persoane fiind încarcerate. Acestea au fost extrase, iar la fața locului au fost asistate nouă persoane din care șapte adulți și un bebeluș au fost transportați la spital, iar cea de-a noua persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, dar a refuzat transportul la spital”, a declarat locotenent Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, trei echipaje SMURD, din care unul de terapie intensivă mobilă, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare. Oamenii legii urmează să stabilească acum împrejurările exact în care s-a petrecut eveniemntul rutier.

Related Articles

Back to top button