Actualitate

Încep lucrările pe strada Dacia

În urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc pe strada Dacia precum și a conducătorilor auto ce tranzitează zona, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, intervine astăzi cu utilaje de frezare pentru reprofilarea pantei de scurgere a apelor pluviale de pe partea carosabilă pe tronsonul delimitat de strada Mihăileanu și bulevardul Mamaia.

Circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, până la ora 16:00. Pe acest sector de drum, de mai bine de 20 de ani, apa provenită din precipitații se strânge în zona cea mai joasă provocând disconfort riveranilor și celor ce tranzitează zona. Astfel de lucrări de corectare a pantelor de scurgere a apelor provenite din precipitații au avut loc și în Portul Tomis unde s-a reușit cu succes drenarea apelor într-un decantor de hidrocarburi și ulterior în mare.

Lucrări similare vor avea loc în tot orașul, acolo unde situația o va impune. În acest sens, cetățenii pot trimite sesizări la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;
  • Dispecerat SC Confort Urban SRL – 0241/966.

De asemenea, este disponibilă aplicația „Sesizări Constanța”, care poate fi descărcată gratuit atât din Google Play cât și din AppStore.

Autoritățiel reamintesc cetățenilor că pot trimite sesizări și la adresa de e-mail: secretariat@conforturban-ct.ro. Sesizările primite vor fi repartizate spre soluționare inspectorilor zonali, care se vor deplasa în teren și vor da curs solicitărilor dumneavoastră.

Related Articles

Back to top button