Actualitate

Șoferi, aveți nevoie de răbdare! Se va întrerupe semaforizarea în intersecția de la Far

Șoferi, înarmați-vă cu răbdare. Semaforizarea va fi întreruptă în intersecția de la Far, timp de o săptămână, începând de luni, 25 septembrie. Măsura se impune întrucât se vor reloca elementele sistemului de semaforizare, iar până la repunerea în funcțiune a noului sistem, traficul rutier va fi dirijat de polițiștii rutieri.

Administrația locală anunță schimbări majore în trafic, motiv pentru care șoferii trebuie să se înarmeze cu răbdare și să circule cu prudență. De luni, 25 septembrie, începând cu ora 08:00 și până vineri, 29 septembrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1Mai cu strada Caraiman va fi oprit total.

Aceasta măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană, care prevede modernizarea bulevardului 1 Mai și Șoseaua Mangaliei, geometria intersectiei se modifică rezultând necesitatea relocării elementelor sistemului de semaforizare. De asemenea, se vor înlocui corpurile de semaforizare vechi cu unele noi, complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de polițiștii rutieri.

Totodată, reprezentanții primăriei transmit participanților la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Related Articles

Back to top button