Actualitate

MAXI PET, ANIMALELE ȘTIU DE CE

Descoperă universul dedicat animalelor de companie. Fă-i o bucurie prietenului tău necuvântător și du-l la MAXI PET, primul hypermarket al animalelor din Constanța. Pe lângă faptul că îi faci lui o bucurie, pentru că MAXI PET îl primește cu brațele deschise, tu vei regăsi o gamă extrem de bogată de mâncare, accesorii, ansambluri și nu numai, pentru prietenul tău blănos. Totul într-un singur loc, la MAXI PET.

MIRUNA DIACONESCU, DIRECTOR MARKETING PET NETWORK GROUP ROMÂNIA- „În Constanța avem peste 750 de metri pătrați doar pentru ei. Avem peste 15 mii de produse, acoperim toate animăluțele de companie, nu doar câinii și pisicile. Avem o gamă specială și pentru rozătoare și pentru păsări, încercăm să acoperim absolut tot. Avem de asemenea, pe lângă hrană uscată sau umedă și accesorii, jucării, dar în afară de acestea, avem și punctul farmaceutic veterinar, acolo unde se găsesc medici specializați care oferă toate sfaturile utile, plus dietele extrem de importante pentru anumite categorii. Și, avem și promoții, dar și programul de fidelitate, de loialitate al clientului, Maxi Pet Club.”

Pe lângă produsele destinate prietenilor noștri necuvântători, putem chiar să și achiziționăm un prieten pe viață din cadrul HYPERMARKETULUI MAXI PET.

MIRUNA DIACONESCU, DIRECTOR MARKETING PET NETWORK GROUP ROMÂNIA – „Avem și colțul nostrum de animale vii, unde se găsesc, în afară de rozătoare, avem și păsări și în afară de acestea avem și partea de acvaristică”.

Un punct extrem de important în cadrul MAXI PET este punctul farmaceutic veterinar, deoarece accentul pe sănătatea animalului nostru de companie este prioritar.

ANTONIO RONDELLI, CONSULTANT VÂNZĂRI MAXI PET  – „În cadrul punctului farmaceutic veterinar situat în incinta magazinului Maxi Pet, proprietarii pot beneficia de consultanță gratuită sau sfaturi utile privind administrarea produselor antideparazitare, precum și alegerea dietelor veterinare în funcție de problemele cu care se confruntă animalele lor”.

Și, dacă nu aveți prea multe cunoștințe în ceea ce privește îngrijirea unui animal de companie sau pur și simplu nu știți ce mâncare sau accesorii să achiziționați, ei bine MAXI PET vă vine în ajutor.

MIRUNA DIACONESCU, DIRECTOR MARKETING PET NETWORK GROUP ROMÂNIA – „Colegii noștri au animaluțe de companie acasă, deci sunt părinți de animăluțe ceea ce contează foarte mult, astfel că sfaturile vin de la persoane nu doar care sunt specializate și au training în acest domeniu, însă sunt și părinți de animăluțe și cred că contează foarte mult aspectul acesta”.

MAXI PET, ANIMALELE ȘTIU DE CE.

Related Articles

Back to top button