Actualitate

Tânără DJ din Turda, găsită moartă pe plaja din Mamaia

Moarte învăluită în mister în stațiunea Mamaia! Trupul neinsuflețit al unei tinere a fost găsit pe plajă aproape de malul apei. Macabra descoperire a fost făcută de o femeie care se plimba și care a cerut imediat ajutorul salvamarilor. Trupul tinerei a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii au identificat-o câteva ore mai târziu. Are 34 de ani, este din Turda și era cunoscută în lumea muzicii la DJ.

Descoperirea a fost făcută în jurul prânzului. O femeia care se plimba pe plajă a observat trupul tinerei. Era îmbracată sumar cu un slip și un tricou și părea că tocmai ce fusese adusă de apă la mal. Femeia le-a cerut ajutorul salvamarilor, iar aceștia au sunat la 112.

”Am fost anunțat de turisti că o persoana este la firul apei. Era o persoana în vârsta de 25 de ani aproximativ. Este inecată? Noi presupunem că da dar cei de la criminalistică vor decide.  +  sa țină cont că este steagul roșu arborat. Sperăm să nu mai fie cineva în apă, să nu mai fi intrat cineva”, a declarat un salvamar. 

La fața locului au ajuns imediat medicii de la serviciul judetean de ambulanță dar și criminaliștii de la inspectoratul județean de poliție.

”S-a primit apel la 112 pentru o persoana găsită pe plajă în stațiunea Mamaia. la locul solicitarii s-a deplasta un echipaj saj care din pacate a trebuit sa constate decesul persoanei”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța 

”În acest moment polițiștii examineză trupul să vada dacă are urme de violență iar apoi acesta va fi dus la morgă pentru necropsie”, transmite Cătălina Buzoianu, reporter Antena 3 Constanța.

Necropsia va stabili cu exactitate cauzele morții iar apoi polițiștii vor trebui să stabilească împrejurarile în care a survenit decesul fetei. Anchetatorii merg pe mai multe variante. Fie tânăra a intrat în apă iar din cauză că aceasta era foarte rece, în momentul în care a ieșit ar fi suferit un stop cardio respirator, fie s-ar fi înecat, iar valurile au adus-o ulterior la țărm. Mai ales că in aceasta dimineață vântul a bătut foarte tare, valurile erau mari iar salvamarii arborasera steagul roșu. Nu este exclusă însă nici varianta unui gest suicidal. La câteva ore distanță, anchetatorii au identificat-o pe tânără. Aceasta are 34 ani, este din Turda și este cunoscută în lumea muzicii ca DJ.

Related Articles

Back to top button