Actualitate

Deschiderea anului universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează luni, 2 octombrie 2023, începând cu ora 9.00 festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024. Activitatea se va desfășura pe platoul mare din incinta instituției de învățământ.

La specializările celor două facultăți ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în anul universitar 2023-2024 sunt înscriși 1600 de studenți, 368 dintre aceștia fiind studenți militari. În anul I de studiu, sunt înmatriculați 99 de studenți militari și 209 de studenți civili, la programele de licență, și 255 la programele de masterat.

Și anul acesta, în primul semestru, alături de studenții români, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor studia 31 de studenți militari și civili de la universități partenere din Polonia, Bulgaria, Georgia și Letonia, în timp ce 47 de studenți înmatriculați la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor studia în primul semestru al acestui an universitar în Polonia, Germania, Bulgaria, Italia, Lituania și Muntenegru, în cadrul unor programe ERSMUS+.

Related Articles

Back to top button