Actualitate

221 căței au fost adoptați!

De la începutul anului și până în prezent, 221 de căței abandonați au fost adoptați de oameni frumoși și cu suflet mare. Adăpostul public găzuiește câteva sute de câini care au nevoie de un cămin.

„Vă invităm să ne fiți alături de noi în continuare în campania “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul tututor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți câinii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate.”, transmit reprezentanții adăpostului public.

Condiții privind procedura adopției:

  • prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;
  • dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;
  • acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.
Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:
  • luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
  • joi – 09:30 – 17:30;
  • sâmbătă și duminică – închis.
De asemenea, căței disponibili pentru adopție gratuită găsiți și la Centrul de adopții canine “Norocel” de pe strada Răscoalei nr.1907. Acesta este deschis de luni-vineri între orele:10:00-14:00.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button