ActualitateAdministratie

Alege Cardul TrenPlus! Cumperi bilete cu 25% Reducere!

Cardul TrenPlus are o perioadă de valabilitate de 1 an de zile și este o legitimaţie nominală, netransmisibilă. Cu acest card, se pot cumpăra un număr nelimitat de bilete de tren cu 25% reducere,  cu date de călătorie aflate în perioada de valabilitate a cardului.

Reducerea de 25% se aplică numai la cumpărarea biletelor online și de la casele de bilete cu emitere electronică sau de la automatele de vânzare bilete din gări. Oferta NU se cumulează cu alte facilități sau reduceri oferite de către CFR Călători.

În tren, călătorul este obligat să prezinte, împreună cu biletul, şi Cardul TrenPlus în baza caruia s-a emis, precum și un act de identificare cu poza și CNP (CI/BI/paşaport). În situaţia în care, la controlul în tren, pentru un bilet de tren cu reducere cumpărat în baza unui Card TrenPlus, nu se prezintă şi cardul respectiv și/sau actul de identitate, călătorul este considerat ca fără legitimație de călătorie valabilă și este obligat să plătească tariful de taxare în tren.

Reducerea de 25% se aplică la tariful integral de transport pe orice relaţie, la tren de rang Regio, RegioExpress și Interregio. Cardul TrenPlus nu permite călătoria cu reducere la tren Intercity. Pentru călătoria la tren Intercity se vor achita diferențele tarifare integrale.

Related Articles

Back to top button