Actualitate

Plantele criogenate, vedete de sărbători

Anul acesta, aranjamentele cu flori și plante criogenate, uscate sau artificiale au fost în trend indiferent de sezon datorită durabilității extinse. Așadar, nu este de mirare că aceste decoruri sustenabile își vor face apariția și în sezonul rece. Crio Flowers este cel mai variat depozit de flori și plante criogenate sau uscate din România, cu peste 5.000 de produse disponibile. Descoperim și noi care sunt tendințele din această iarnă, în materie de aranjamente florale.

Romulus Dică, Director General Crio Flowers –  „În aranjamentele de iarnă, principalele categorii de flori și plante criogenate, uscate sau artificiale pentru care optăm sunt ruscusul, eucaliptul, amaranthusul, crăciunițele și babala. Aceste opțiuni sunt potrivite sezonului rece datorită texturilor deosebite și a culorilor reci ce se îmbină perfect cu atmosfera sărbătorilor de iarnă”.

Florile și plantele criogenate, uscate sau artificiale prezintă o serie de avantaje. Acestea au o durabilitate extinsă și nu necesită îngrijire suplimentară, făcând față chiar și temperaturilor extreme. În plus, versatilitatea florilor criogenate, uscate sau artificiale este remarcabilă, fiind disponibile pe tot parcursul anului și permițând combinarea florilor de iarnă cu cele din afara sezonului.

Romulus Dică, Director General Crio Flowers – “Pe lângă florile și plantele specifice sezonului, într-un aranjament floral de iarnă, putem folosi diverse elemente decorative precum coronițe, crenguțe de Crăciun, conuri și figurine tematice. Toate aceste elemente vor contribui la crearea unei atmosfere magice și festive în decorul ales. “

Crio Flowers pune la dispoziție peste 700 de produse speciale pentru aranjamentele florale de iarnă, fiind principala sursă de aprovizionare a profesioniștilor din industria florală.

Related Articles

Back to top button