Actualitate

Se asfaltează în intersecția de la Trocadero

Asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu continuă astăzi în intersecția Trocadero pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Lucrările au început în această dimineață și vor dura până mâine, 12.10.2023, ora 22:00.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, accesul în și din strada Portiței a fost interzis, iar din strada Secerișului se virează obligatoriu la dreapta. În acest timp, traficul se desfășoară pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile menționate, motiv pentru care rugăm constănțenii să folosează, pe cât este posibil, rute alternative.

Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea este oprită pentru fluidizarea circulației. Rugăm constănțenii ca în în această perioadă să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor.

Autoritățile fac apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button